Ohjeita tapahtumien julkaisijoille

Tekijänoikeudet

Huomioithan, että sinulla on oltava tekijänoikeudet tapahtumakalenterissa julkaisemaasi materiaaliin, kuten tekstiin, valokuviin ja videoihin. Tapahtumakalenteri sisältää tekijänoikeudella suojattua materiaalia, kuten tekstiä, kuvia ja valokuvia, ääntä, musiikkia, jne. Tämä materiaali on suojattu Suomessa ja kansainvälisesti tekijänoikeudella ja muilla immateriaalioikeuksilla. Oikeudet materiaaliin kuuluvat Etelä-Pohjanmaan liitolle ja ilmoittajille, eikä muut saa käyttää materiaalia ilman Etelä-Pohjanmaan liiton tai ilmoittajien erityistä lupaa.

Lomake toimii kaikissa selaimissa

Tapahtumakalenterin ”Lisää tapahtumasi” -kohdasta aukeava lomake toimii kaikissa yleisesti käytössä olevissa Internet-selaimissa.

Rekisteröitymällä pääset muokkaamaan

Palveluun ei ole pakollista rekisteröityä, mutta rekisteröitymällä pääset käyttäjätunnuksella ja salasanalla muokkaamaan omia tapahtumiasi jälkikäteen.

Lomakkeen pakolliset kentät

Tapahtuman syöttölomakkeessa on joitain pakollisia kohtia, jotka tulee täyttää. Tällaisia ovat mm. tapahtuman nimi ja kuvaus, paikkatiedot ja hintatiedot. Tapahtumalle on valittava myös jokin kategoria tarjolla olevista vaihtoehdoista. Tapahtuma voi kuulua useampaan kategoriaan. Myös kuva on pakollinen.

Tarkista paikkatiedot

Tarkista, että syöttämäsi paikkatieto eli tapahtumapaikan osoite on oikein sekä kirjoitetussa tekstissä että kartalla näkyvässä sijaintipallukassa.

Linkit muille verkkosivustoille

Suosittelemme, että merkitset tarkoin tapahtumasi omat verkkosivut sekä sosiaalisen median kanavat tapahtuman syöttölomakkeessa. Näin yleisö löytää tarvittaessa lisätietoa tapahtumastasi.

Lisää #hashtag

Instagram on muuttanut ohjelmistorajapintojaan niin, että tapahtumakalenteriin ei saada enää haettua kuvia suoraan Instagramista. Saamme kuitenkin linkitettyä aihetunnisteeseen eli hashtagiin perustuvan sanahaun Instragramiin, mikäli lisäät aihetunnistesaman sille osoitettuun kenttään. Voit lisätä vain yhden hashtag-sanan.

Kuvat

Kaikissa julkaistavissa tapahtumissa täytyy olla mukana valokuva. Kuvan tulee liittyä jollain tavalla tapahtumaasi tai kuvastaa tapahtumasi luonnetta. Voit käyttää omia hyvälaatuisia kuvia tai tapahtumakalenterin valmiita kuvia. Sallitut tiedostotyypit ovat jpg ja jpeg. Kuvan mitat tulevat olla vähintään 1140 x 400 pikseliä. Suurin sallittu tiedostokoko on 2 Mt. Parhaiten palvelussa toimii kuva, jossa ei ole tekstiä. Huomioithan tekijänoikeudet kuvien osalta.

Löydät täältä ohjeet kuvakoon pienentämiseen helposti »